Duurzaam cadeau voor de Dag van de Zorg

Ben je op zoek naar een origineel en vooral duurzaam cadeau voor de Dag van de Zorg? Denk dan aan onze SooBluu duurzame reishanddoeken c.q. strandlakens. Een origineel en vooral duurzaam geschenk voor onze zorgverleners. Met veel succes hebben wij ons product al aan meer grote zorginstellingen geleverd. 

Duurzame Reishanddoeken voor de Dag van de Zorg

Onze SooBluu duurzame reishanddoeken of strandhanddoeken zijn niet zomaar handdoeken; ze zijn kleurrijk, comfortabel, licht, compact, sneldrogend en daarom erg geschikt voor allerlei outdoor activiteiten. Wat onze handdoeken extra bijzonder maakt, is het gebruik van recycled plastic, ook wel rPET genoemd. Iedere handdoek bestaat uit wel 20 pet flessen. Het plastic afval wordt verzameld, zodat het niet via de rivieren in zee terecht komt. Hierdoor draagt SooBluu bij aan plastic vrije oceanen. Op de unieke achterzijde van de handdoek wordt dit verhaal verteld en uitgebeeld. Ook steunen wij met iedere verkoop van onze handdoek de Local Ocean Conservation in Kenia.

soobluu duurzaam cadeau voor de dag van de zorg

 

Handdoek met eigen design

Naast onze eigen bijzondere collectie met uitbundige prints, kun je ook kiezen voor een eigen design. SooBluu biedt ook de mogelijkheid van maatwerk voor de Dag van de Zorg. Zorginstellingen kunnen kiezen voor handdoeken met hun eigen logo, kleuren, design, formaat en eigen bedankkaartje. Dat maakt het extra bijzonder om te geven. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Verpakt in een charmant zakje

Onze duurzame reishanddoeken worden geleverd in een compact zakje met een bedankkaartje, passend in een brievenbuspakket. Dezelfde print als de handdoek, wat het extra aantrekkelijk maakt om te geven. We gebruiken liever geen plastic om de handdoek te verpakken, ook al is dat soms lastig in ons stoffige magazijn. 

Duurzaam alternatief cadeau

Wij zijn niet alleen enthousiast over onze eigen duurzame producten. Wij willen graag onze waardering uitspreken voor een andere bevriende leverancier die zich ook inzet voor een milieuvriendelijk geschenk.

Voor wie op zoek is naar een alternatief groen cadeau, presenteren we de BloomsBox Mini. Deze bijzondere 3-in-1 plantenpot is een duurzaam alternatief voor bloemen. Een groen gebaar dat perfect past in een brievenbuspakket.

```