Word ambassadeur van de SooBluu reishanddoek!

Beste SooBluu klanten,

We hebben een spannende kans voor jou - word ambassadeur van SooBluu! We zijn op zoek naar enthousiaste klanten die hun avonturen willen vastleggen met onze SooBluu reishanddoek tijdens vakanties, dagje strand, zeiltocht, backpackreis, yoga, kiten/surfen, sauna en andere outdooractiviteiten. We missen nog veel foto's en wij kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Wat houdt het in?

We willen dat jij foto's of korte video's maakt van jouw ervaringen met onze SooBluu reishanddoek. Of je nu geniet van de zonsondergang op het strand, vertoeft op een boot, aan het kiten of surfen bent, aan het backpacken bent, picknickt in het park, leg het vast met jouw SooBluu handdoek! Het enige wat je hoeft te doen, is jouw avonturen delen met ons.

Voorbeelden zijn legio. Hier zijn een aantal voorbeelden:

maak een foto met jouw soobluu reishanddoek of strandlaken, hier staan een aantal voorbeelden

Wat doen we met jouw foto of video?

We gebruiken jouw beeldmateriaal voor op onze website en social media. De beste foto's en video's worden beloond met een cadeaubon met kortingen van 30% tot wel 100%!  Als je echt uitblinkt, maak je kans om onze ambassadeur te worden. Dit betekent dat je vaker de kans krijgt om foto's te maken voor SooBluu en ook vaker gratis producten kunt ontvangen (ook van onze andere shop ZusenZomer)! 

Hoe kun je meedoen?

Je kunt jouw foto's en video's met ons delen via Instagram (#soobluu_shop) of door ze naar ons te mailen. We zullen de beste inzendingen selecteren en contact met je opnemen over je beloning en eventuele verdere samenwerking.

Tot eind zomer 2024

Je kunt jouw foto's en video's blijvend met ons delen tot zeker einde zomer van 2024. Dus genoeg tijd.

Let op, speciaal voor mannen:

Zoals je misschien wel ziet, we hebben nog te weinig foto's met mannen en dat is jammer wat onze reishanddoeken zijn ook hun zeer geschikt. Dus heren, dit is jouw kans om op te vallen!

Hier zijn een paar voorbeelden van foto's die we graag zouden willen zien:

  1. dat je als reiziger of strandliefhebber ligt te luieren op een SooBluu strandlaken met uitzicht op de oceaan
  2. dat je tijdens een hike even pauzeert voor een foto met jouw SooBluu reishanddoek (bijvoorbeeld om je nek of dat je er op zit).
  3. dat de SooBluu travel towel hangt aan jouw backpack tijdens een wandeling of dat je de handdoek opbergt in de backpack.

We kunnen niet wachten om jouw avonturen vast te leggen en te delen met de wereld! Doe mee en word een deel van de SooBluu community van avonturiers.